• NEWS

Xavier Obradors participarà en “Cafè amb la Recerca”

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) us convida el proper 30 de setembre, a les 17.00 hores, a la sessió "Cafè amb la Recerca".

La sessió vol esdevenir un punt de trobada informal entre entitats de recerca, empreses i inversors per trobar possibles vies de col·laboració.

Continue Reading

Elisa Carenza guanya el I Premi Dr. Ramón Ríos al millor treball de recerca


carenzaLa Fundación Foltra ha seleccionat com a millor treball de recerca sobre les teràpies per la regeneració cerebral després d'un dany adquirit el paper "In vitro angiogenic performance and in vivo brain targeting of magnetizad endothelial progenitor cells for neurorepair therapies" publicat en col·laboració amb el grup de recerca de la Dra Anna Rosell del Institut de recerca de Vall d'Hebron.

Continue Reading

ÚLTIMA HORA: EL PROJECTE DE L'ICMAB ELS NOUS MATERIALS A L'AULA HA GUANYAT EL PRIMER PREMI DE LA PRIMERA EDICIÓ REACH OUT! COMPETITION E-MRS.

10960686523 bd0eec6b86 b

Molts investigadors del centre participan voluntàriament en l'activitat 'Els nous materials a l'aula'. En particular aquest curs han visitat diverses escoles els següents: Mariona Coll, Marta Mas, Anna Laromaine, Mariano Campoy, Gerard Tobias, Josep Puigmartí, Esther Barrena*,  Martí Gich, Pep Fontcuberta, Imma Ratera, Susagna Ricart, Jordi Arbiol  i Nico Dix.

Continue Reading

Xerrada Inspiraciencia de Carlos Sopuerta (IEEC) : "Forats negres: l'explosió d'una idea"

sopuertaUs informem de la propera xerrada a càrrec de l'investigador Carlos Sopuerta de l'Institut de Ciències de l'Espai (CSIC, IEEC) amb el títol "Forats negres: l'explosió d'una idea" que tindrà lloc demà 9 d'abril dins del cicle "Imaginant universos: realitats, ficcions i altres mons paral·lels". Aquest cicle s'organitza en el marc de certamen Inspiraciència i recorrerà els camins d'anada i tornada entre realitat i ficció de la ciència i la literatura.

Continue Reading

Search

Your experience on this site will be improved by allowing cookies Cookie Settings