logo icmab ochoa 02 01 logo icmab ochoa 02 01
 • EVENTS

PAST EVENTS

Conferencia del Prof. Elies Molins en el Arts Santa Mònica

El Prof. Elies Molins ha participat en la Vuitena edició de l'Encontre Noves fronteres de la ciència, l'art i el pensament que ha organizat el Centre D'Arts Santa Mònica de Barcelona. Un any més, la trobada convida un conjunt de personalitats locals i internacionals provinents del món de la ciència i les humanitats a tracta una temàtica concreta des d'una perspectiva multidisciplinar. La present edició es replanteja el concepte matèria des de diverses perspectives culturals i de coneixement que inclouen aspectes de la física, la biologia, la química, les noves tecnologies i la cuina o l'alimentació. La matèria tova és aquella que pot canviar dràsticament d'estat, gas, líquid o sòlid, i de propietats físico-químiques amb tensions externes relativament febles. L'Encontre i la reflexió sobre una matèria dúctil i transformable busca establir ponts de diàleg entre disciplines a través de tallers, xerrades i performances. S'hi presenta el llibre Certesa Simulada de l'edició 2009 dels encontres.

DOSSIER

 

Related Topics: Charlas, cursos, seminarios, jornadas, debates, encuentros, mesas redondas y congresos

Also on ICMAB...

 • OCT-14: Curso de Cristalografía Universidad Autónoma de Chile

  07 October 2015 2809 hit(s)

  La Dirección de Investigación y Postgrados de la Universidad Autónoma de Chile, tiene el agrado de hacer llegar la invitación y programa del Curso de Cristalografía dirigido a alumnos de pre y post-grado de Cs. Bioquímicas y Cs. de los Materiales, con el fin de mostrar diversas técnicas que permitan elucidar estructuras a partir de experimentos de difracción de Rayos-X.
 • Encontre Noves fronteres de la ciència, l'art i el pensament

  21 September 2010 20359 hit(s)

  El Prof. Elies Molins partiparà en la Vuitena edició de l' Encontre Noves fronteres de la ciència, l'art i el pensament que organitza el Centre D'Arts de Santa Mònica de Barcelona Encontre Noves fronteres de la ciència, l'art i el pensament 30 Setembre, 1 i 2 d'Octubre PERE CASTELLS, GULALAB, RUBÉN GARCÍA, CRISTINA MIRANDA, MATTEO CIASTELLARDI, ELIES MOLINS, JAVIER PEÑA, VALÉRIE BERGERON, CURRO CLARET, MARCEL·LÍ ANTÚNEZ ROCA, IRENE LAPUENTE, RAMON SANGÜESA, PATRICIA HOMS, PAULA FONOLLÀ, VICTORIA VESNA, ORON CATTS, AMY ROWAT, CLARA BOJ i DIEGO DÍAZ, JOSEP PERELLÓ Un any més, la trobada convida un conjunt de personalitats locals i internacionals provinents del món de la ciència i les humanitats a tracta una temàtica concreta des d'una perspectiva multidisciplinar. La present edició es replanteja el concepte matèria des de diverses perspectives culturals i de coneixement que inclouen aspectes de la física, la biologia, la química, les noves tecnologies i la cuina o l'alimentació. La matèria tova és aquella que pot canviar dràsticament d'estat, gas, líquid o sòlid, i de propietats físico-químiques amb tensions externes relativament febles.

Search