logo icmab ochoa 02 01 logo icmab ochoa 02 01
 • EVENTS

PAST EVENTS

Aquesta setmana arrenca el Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9, amb la participació de l'ICMAB

La segona edició del Festival de Nanociència i Nanotecnologia (10alamenos9) tindrà lloc del 20 al 28 d'abril a vàries seus simultàniament: al Campus UAB-Sant Cugat, a Barcelona, a Saragossa, a Madrid i a Sant Sebastià.
El festival compta amb tallers, exposicions, seminaris, concursos i nanodiàlegs. L'ICMAB, que també és un dels centres organitzadors, participarà en els següents esdeveniments:
 • Divendres 21 d'abril, a ETOPIA, Centro de Arte y Tecnología de Saragossa: III Encuentro Nacional de Nanodivulgación. Representants de les institucions dedicades a la nanodivulgació s'ajuntaran en aquesta jornada per compartir les seves experiències en nanodivulgació. Des de l'ICMAB es presentarà l'activitat "Un investigador a la teva aula", que des del curs 2009-2010 porta investigadors del centre als instituts d'educació secundària. A la jornada hi assistiran més de 100 alumnes de diferents centres educatius. 
 • Dimarts 25 d'abril, a l'ICMAB: Nanocentres al carrer: s'oferirà una visita guiada a les instal·lacions de l'ICMAB en grups de 25 persones, durant dos torns al matí, on es mostraran les instal·lacions i alguns dels materials sintetitzats al centre. 
 • Dimecres 26 d'abril, 11:20 h, al CosmoCaixa: Demo-seminari "Nanomaterials: al pot petit hi ha la bona confitura", per Anna May. En aquest taller ens endinsarem en el món dels nanomaterials sintetitzats a l'ICMAB, i en veurem els seus avantatges en aplicacions comercials.
 • Dimecres 26 d'abril, 19 h, a la Casa de Cultura de Sant Cugat: seminari "Nanociència i nanotecnologia: com arriben a la nostra vida quotidiana?", a càrrec de tres investigadors del Campus de la UAB: Dra. Anna Laromaine (ICMAB). Dr. Francesc Pérez (IMB-CNM) i Dra. Neus Domingo (ICN2).

Podeu seguir les altres activitats (gratuïtes i obertes a tothom) que es fan a Barcelona i al Campus UAB-Sant Cugat als següents enllaços:

A gaudir de la nanociència i la nanotecnologia!

 

 

See more posts on ICMAB related to: Ferias, festivales y exposiciones
See more posts on ICMAB related to: 10ALAMENOS9

Related Topics: Ferias, festivales y exposiciones

Also on ICMAB...

 • 26 abril: Nanociència i nanotecnologia: com arriben a la nostra vida quotidiana?

  19 April 2017 1283 hit(s)

  El Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9 té com a objectiu la sensibilització i l’augment del coneixement general cap a la nanociència i la nanotecnologia al nostre país, mostrant les implicacions i l’abast d'aquestes dues disciplines a través de tallers, exposicions, taules rodones, cafès, tertúlies, seminaris, classes magistrals, actuacions de ciència, art i moltes altres activitats.
 • 20-28 ABR: Festival de Nanociencia y Nanotecnología

  13 March 2017 1437 hit(s)

  Un nanómetro es la mil millonésima (10-9, “10 a la menos 9”) parte de un metro. Un tamaño realmente diminuto. El Festival pretende, de una forma amena y emocionante, acercar a todos los públicos la escala nanométrica, sus efectos y cómo este conocimiento va a cambiar nuestras vidas a través de innumerables aplicaciones y productos. ¡No importan la edad ni los conocimientos previos!
 • Participación del ICMAB en el II Encuentro nacional de nanodivulgación

  11 April 2016 1699 hit(s)

  La jornada tuvo lugar el pasado 8 de abril en San Sebastián
 • Festival de Nanociencia y Nanotecnología con participación del ICMAB

  04 April 2016 1793 hit(s)

  Esta semana se celebra el Festival de Nanociencia y Nanotecnología. El ICMAB participa los días: Lunes, 4 y Martes, 5 de abril, de 13:00 a 15:00 en Hall C5 de la Facultat de Ciències de la UAB: Taller de Nanociencia Martes, 5 de abril, de 10:30 a 13:00 en la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències de la UAB: Ciclo de conferencias de Nanomedicina Por parte del ICMAB estarán presentes Anna May, Anna Larromaine y Pol Sallés.

Search